På gång i juni 2014

NATURNATT VID DOMARUDDEN
Natursnokarna firar Naturnatten med geocaching & brasmys
Torsdagen den 5 juni, kl. 17:30

Samling på Domaruddens lekplats. Ta med dig GPS/smartphone om du har, middag (vi fixar grillglöd) och din bästa vuxenkompis! Du behöver inte ha geocachat tidigare – vi lär dig! Ledare: Lotta & Micke Bjurman och Michaela Lundell. Kolla gärna in Österåkers Natursnokar på Facebook – där står mer!

Kontaktperson: Michaela Lundell, telefon 070-284 40 75, e-post: michaela.lundell@glocalnet.net.

KVÄLLSUTFLYKT TILL TÄRNANOMRÅDET
Torsdagen den 12 juni kl. 20.30 till närmare midnatt

Vi samåker ut till Tärnan där vi tar en promenad och stannar och fikar någonstans samtidigt som vi lyssnar till kvällskören av fåglar. När den tystnat spetsar vi öronen ännu mer för att höra Nattskärrans mycket speciella ljud. Vi kommer att stanna på flera platser i området för att få denna upplevelse. Till vår hjälp med att känna igen de fåglar vi hör har vi med oss Anders Barkengren. Ta med fika. Anmälan till kontaktpersonen. Regnar det försöker vi hitta en annan kväll i juni. Samling på parkeringen mellan Statoil och Söraskolan för samåkning.

Kontaktperson: Ann Sjölander, telefon 070-888 53 16, e-post ann.sjolander@nui.se

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.