Artikel om holkutställning

Under helgen 22 till 23 mars, 2014 genomförde vi en välbesökt holkutställning i Åkersberga centrum. Det var samtidigt en tävling för sjätteklassare som fått bygga holkar i slöjden. Nästan 300 besökande röstade på den holk som föll dem mest i smaken. Ännu fler var framme och tittade eller ställde frågor. Holkarna plus några fågelmatare var fantasifulla konstverk i alla tänkbara former och färger. Det var inte lätt att välja ut bara en holk. Vinnaren kommer att få sitt pris på Valborgsmässoafton vid Ekbacken. Det gick också att titta på andra typer av holkar och få tips och råd om hur man bygger en egen.

Det finns en arktikel om vår holkutställning i tidningen Kanalen! Läs den här.

Många intresserade besökare

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.