Välkommen till årsmötet! 17 mars, kl. 18:30

ÅRSMÖTE därefter
FÖLJ ÅKERSTRÖMMEN I ORD OCH BILD
Måndagen den 17 mars kl. 18.30
Efter årsmötet håller Eric Renman bildvisning och föredrag om Åkerströmmen, en pulsåder i storslaget kultur- och naturlandskap i bl a Österåker. Åkerströmmen är Storstockholms största landsbygds- och skogsälv, 42 km lång och har många namn när den rinner från källan till sitt utlopp i Garnsviken och Åkers kanal. Det finns en mängd fornminnen som gravar från bronsåldern och runstenar. Eric har genomfört en inventering av Åkerströmmen och har en mycket stor kunskap i ämnet. Plats: Biblioteket.

Kontaktperson: Christina Lundin, telefon 070-556 70 41, e-post: kinna.lundin@telia.com

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.