På gång

Naturskyddsföreningen i Österåker
Programmet för 2017 är nu klart. Det är ett fullmatat och omväxlande program. Om du är medlem kommer du att få det med vår tidning Sveriges Natur. Det innebär att programmet kommer den 10 februari 2017. Redan innan dess kommer delar att finnas tillgängligt på hemsidan.  Gå in i kalendern där informationen om aktuella aktiviteter ligger upplagda.

RÄKNA VINTERFÅGLAR

Den sista helgen i januari räknas fåglar vid fågelmatningar över hela landet. De senaste åren har runt
20 000 rapporter kommit in – men vi vill ha ännu fler rapporter!

Arrangör är BirdLife Sverige

Mer information finns på nedanstående länk, där man också lämnar in sin rapport.

www.birdlife.se/sveriges-ornitologiska-forening/fagelskadning/vinterfaglar-inpa-knuten

OBS: Håll koll på hemsidan och Facebook för eventuella nya uppgifter eller ändringar eller helt nya programpunkter.